Vi älskar när våren är på gång och bokarnas blad gör skogen ljusgrön och full av liv. När den första vårsolen värmer brukar vi alltid få den första anstormingen av förfrågningar om företagsevent och kick-off med konferens och teambuilding, grupper som vill komma ut i naturen, ha en kul stund och skratta tillsammans. Ibland är bilden klar över hur arrangemanget skall se ut med vilka aktiviteter som skall bokas, inte sällan får vi hjälpa till att skapa konferensen utifrån beställarens syfte: Syfte, tid till förfogande, gruppstorlek och plats är våra frågor som behöver besvaras för att vi skall kunna skapa ett arrangemang som blir så bra som möjligt och uppfyller förväntningar.

Kanske är gruppen helt ny och behöver arbeta ihop sig med teamövningar under en lättsam teambuilding som är lättsamma, då är ofta vår mångkamp otroligt uppskattad, eller är det en arbetsgrupp som arbetat tillsammans länge, men behöver lite skjuts in i nästa fas för att må bra och arbeta effektivt tillsammans, då är våra grupputvecklingsprogram otroligt effektiva.

efter ett sammansvetsande företagsevent kickoff I camp häckeberga

ett sammansvetsat team under ett företagsevent och kickoff I camp häckeberga med teambuilding I Skåne

Vår vackra Äventyrscamp i Häckeberga är en unik plats med storslagen natur. Våra stora Tentipi tält ger bra väderskydd och värme till grupper upp till 200 personer, för mat, konferenser och möten på ett mycket naturnära vis. Här kan ni också övernatta i madrasserade sängar och njuta morgonkaffet vid lägerelden och inta en välsmakande skogshuggarfrukost från Vismarlövs bagarstuga.

Vi arbetar med ettt stort antal konferensanläggningar och hotell i Skåne och vi kan tillsammans med dem erbjuda en stor variation av lokaler, matupplevelser och kapacitet för att ta emot upp till 450 ätande gäster.

Känns det för äventyrligt att sova ute o tält så ligger vår underbara granne The Norrmans på Häckeberga slott på gångavstånd för lyxig övernattning, otroligt och unik slottsmiljö, mat av högsta klass och med färgsprakande mötesrum.Denna plats liknar ingenting annat vi upplevt.

Störst kapacitet i antal sittande gäster har Bosjökloster med den stora logen för upp till 450gäster, en otrolig klosterpark med flera hundra år gamla träd.

Kronowalls Vinslott på vackra Österlen erbjuder en vacker slottsrädgård, historiska möteslokaler och fantastisk bokskog som är perfekt för aktiviteter.

Hotell Fritiden i Ystad har en häftig anläggning i stadens före detta simhall där hopptornen fortarande syns i hotellets restaurang, dessutom har de stadens bästa utsikt med en häftig skybar.

 

Translate »