Kickoff, glamping, svensexa, kompisgäng, bensträckare, möhippa

SVENSEXAN

Alla hålls samlade på en plats med mycket tid för umgänge och roliga aktiviteter tillsammans

Vildmarksbadet

perfekt efter intensiva aktiviteter som paintball, äventyrsrace, bowtag. En höjdare efter middagen då mörkret lägger sig över sjön.

MÖHIPPAN

Här hittar ni roliga och utmanande aktiviteter

Aktiviteter under tak

Om vädret är emot er är ni på helt rätt plats med gott om utrymme med tak

Kompisgäng

Fester, svensexor och möhippor! Camp Häckeberga är uppskattad som en fin helhetslösning för festligheter. Ni har allt i ett: actionfyllda aktiviteter, möjlighet att äta eller grilla på plats, skön avkoppling i badtunnan – och möjlighet att övernatta. Ni behöver inte åka runt, utan kan stanna på en fin och mysig plats och ägna er åt att ha kul tillsammans.

Vill ni äta gott kan vi fixa alltifrån en välutrustad korg med kryddstarka korvar åt er att grilla själva, till en fin grillbuffé med flera sallader och goda såser att välja på. Vi erbjuder också en rejäl frukost i skogshuggarstil på morgonen om ni väljer att övernatta. Önskar ni istället ta med egen mat går det förstås också bra.

Företagsevent: kickoff – teambuilding

Teambuilding i den storslagna naturen ger er tid att umgås och lära känna varandra på ett lekfullt och avslappnat sätt.

Vill ni satsa främst på samarbetsfrämjande övningar eller mer sportiga, lättsamma aktiviteter? Kanske teambuilding på förmiddagen och mångkamp på eftermiddagen? Vi anpassar övningar och innehåll efter era syften och önskemål.

Kickoff

Kick off tillsammans med kollegorna i makalös natur

Kickoff -teambuilding

MÖHIPPAN

Här hittar ni roliga och utmanande aktiviteter

Aktiviteter under tak

Om vädret är emot er är ni på helt rätt plats med gott om utrymme med tak

Lägret

I Camp Häckeberga finner ni både ro och inspiration. Camp Häckeberga utgör ett avstressande andningshål, med plats för fria tankar och diskussioner. Här får ni högt i tak! Lägret är förberett för er vid ankomst med sprakande lägereld och kokkaffe redo att serveras. Ni kan slå er ner på renfällar runt eldstaden på udden, eller vid rustika bord och bänkar i kåtan. Ved till lägerelden, levande ljus, kokkaffe, blädderblock och mineralvatten ingår vid bokning. Lägret kan bokas från 1 timme och uppåt.

Grupputveckling

Gruppen ställs inför en rad olika spännande utmaningar att försöka lösa med gemensamma krafter. Här får ni med era handledares hjälp möjlighet att utveckla era problemlösarstrategier, ert samspel och er kännedom om varandra. Praktisk problemlösning varvas med handledda samtal. Nybildade grupper kommer närmre varandra på kortare tid. Grupper som kört fast får verktyg att komma vidare.

Konferens

Våra aktiviteter och teamövningar är perfekta bensträckare under eller efter intensiva konferensdagar. Aktivitet och rörelse ger er hälsofrämjande friskvård! Cirkulationen ökar, ger energi åt gruppen och bidrar till nya friska tankar.

Ofta kan vi erbjuda aktiviteter i anslutning till er konferenslokal, i trädgården utanför eller naturen runtomkring. Inomhus kan grupper tävla i roliga teamaktiviteter under 1-1,5 tim, eller kanske testa Jonglering.

Utomhus kan en mångkamp komponeras efter önskemål. Bågskytte har uppskattats som en mingelaktivitet inför middagar, eller som aktiv avkoppling på japanskt vis under intensiva konferenser. Under den kalla delen av året kan isskulptering vara en kreativ och rolig aktivitet.

Kreativa möten

Naturnära möten, kreativ konferens eller workshop Ibland är det skönt med ett miljöombyte. Prova ett annorlunda sätt att mötas och diskutera viktiga frågor, på ett avslappnat sätt. Naturen i Camp Häckeberga bjuder på frisk luft, klart ljus och fridfull enkelhet. Att vistas i skogen är stressreducerande, det hjälper tankar att ta fart. Här får ni högt i tak!

Ni kan förlägga ett möte runt lägerelden, eller låta deltagarna arbeta fram kreativa idéer på under en vandring där vi tar er med på en guidad vandring medan ni diskuterar frågor aktuella för just er.

Ved till lägerelden, levande ljus, kokkaffe, blädderblock och mineralvatten ingår vid bokning. Lägret kan bokas från 1 timme och uppåt.

Skolor

Låt klassresan eller friluftsdagen bli en både äventyrlig och avkopplande, naturnära upplevelse! Förlägg er klassresa eller sommaravslutning hos oss – här får föräldrar och syskon också plats!
Förutsättningarna är de bästa: naturen ger plats åt både lek och rörelse, nyfikenhet, upptäckarglädje och sinnesfrid. 

Vi har under senare tid upplevt ett ökad behov från skolor att få komma ut och uppleva naturen på riktigt och därför har vi nu ett unikt program där skolpersonal får ett eget teambuildingprogram hos oss innan elevernasedan kommer oss, då är skolans personal en del av de ledda aktiviteterna som eleverna får uppleva. på så sätt gör vi det ekonomiskt hållbart för alla att besöka oss. Kom gärna med din förfrågan om du har en skolklass du tycker skall besöka oss.

I Camp Häckeberga har ni ett avskiljt läge, med den vackra skogen runtom och sjön som omgärdar udden, om man vill svalka fötterna eller ta sig ett dopp.
Här får ni tillgång till våra jättekåtor, lägereldar och stora grillar, så att ni kan tillaga er egen mat. Här finns bord och bänkar så att ni kan duka upp och äta tillsammans. Ni har också tillgång till den vedeldade badtunnan, så att ni kan ta ett skönt varmt dopp. Ni kan välja bland våra aktiviteter eller ordna egna lekar i skogen runt omkring.

Det blir en magisk dag och kväll för klassen!

Glamping

En magisk övernattning i Camp Häckeberga! För dig som vill sitta i ett varmt bad med kall dryck i handen och se solen gå ner över sjön. För dig som vill njuta av lägereldens sprakande långt in på natten, somna till grodornas kväkande och vakna upp till fågelsång, kanske också ett morgondopp. Den uppvärmda badtunnan håller sig varm hela natten och är ljuvligt skön att doppa sig i ännu på morgonen.

Vi ställer iordning lägret åt er, med renfällar på bänkarna, lyktor på borden i kåtan och ved så det räcker för mys. Ni sover i egna sovsäckar, på egna liggunderlag eller lånar hängmattor, luftmadrasser eller sängar av oss. Ni får tillgång till badtunna och tält helt för er själva under kvällen och natten. (kl 18-10) eller enl överenskommelse.

Vi erbjuder flera fina matalternativ men ni får gärna laga maten själva. vi har utrustning att låna ut. Självklart kan ni kombinera Glamping med någon av våra Aktiviteter. Kanske vill ni också få en fin middag framdukad och en rustik skogshuggarfrukost serverad?

Translate »