Tips till beställare

Ibland är bilden klar över hur arrangemanget skall se ut med vilka aktiviteter som skall bokas, inte sällan får vi hjälpa till att skapa konferensen/vistelsen utifrån beställarens syfte: Syfte, tid till förfogande, gruppstorlek och plats är våra frågor som behöver besvaras för att vi skall kunna skapa ett arrangemang som blir så bra som möjligt. 

Om det på förhand finns en budget som kan begränsa urvalet är det till fördel att vi får del av den och kan då försöka skapa ett så innehållrikt program som möjligt för en specifik peng.

När vi väl har bestämt oss för ett program behöver du som beställare ta reda på maxantal deltagare som vi kan planera mat och personal utifrån, om det finns allergier attt ta hänsyn till vid mat eller fikabeställning. 

Dela vägbeskrivning till platsen och en packlista, ofta handlar det bara om att kommunicera att kläder anpassade för rådande väder och för att vara i skogen behövs, dvs inga vita sneakers eller kläder som inte tål lite wear n tear. 

 

Bokningsläget för Vildmarkscampen i Häckeberga

Den här kalendern är bara en indikation på hur bokningsläget ser ut just i lägret. Om lägret är bokat en heldag, eller kväll syns det här (med ganska bra uppdatering). Det kan vara till hjälp för er för att snabbt hitta en dag som kan passa er. Bokas lägret en hel dag eller kväll med övernattning är det endast en grupp som har tillgång till platsen. 

 

Bokningsförfrågan

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi snabbast möjligast med information på din förfrågan. Vi delar självklart inte din info med någon.

Bokningsförfrågan
Radioknappar

Hitta hit

Länk googlemaps till vår parkering. Från parkeringen är det ca 300m att gå.
Läs vägbeskrivningen noggrant innan ni börjar köra, sista biten saknar ibland 4G mottagning i skogen.

Vägbeskrivning från Malmö och Lund:
Kör till Genarp.
I Genarp, ta vänster på Heckebergavägen, mot Häckebergasjön.
Följ landsvägen in i skogen, ca 2 km.
Precis före sjön, ta höger. Skylt mot ”Hässleberga”.
Ta vänster vid skylt: ”Rockarp 9”
Följ vägen in i skogen. Den blir snart en grusväg.
När ni kör över en liten stenbro är det ca 400 m till infarten till en liten skogsväg, där ni tar vänster.
(Vi sätter upp en trefot med tillfällig träskylt där ni skall köra in i skogen på liten väg, men den är lätt att missa om ni kör för fort.)
Följ skogsvägen till vår parkering, där det finns en vändplats som även kan användas av stora bussar.

Vanliga frågor

Finns det El hos er? -Nej det gör det inte

Har ni Wifi? – Nej, och dessutom är mobilsignaler väldigt varierande och ibland helt frånvarande i och omkring vårt läger. Skönt va!

Har ni rinnande vatten? Nej. Vi tar med oss färskvatten på dunk till matlagning, kaffe och handtvätt. Om man vill tvätta kroppen gör man det bäst i sjön eller säg till så tar vi med vår portabla campingdusch.

Har ni toalett? Nja.. vi har en Bajamaja som vi har pimpat för att den skall vara så inbjudande som möjligt. Handtvätt med tvål och handsprit finns alltid.

Hur många måste man vara för att komma till er? Vi har ingen undre begränsning i antal deltagare, men eftersom det är mycket arbete med att förbereda arrangemangen krävs det ofta att man är fler som delar kostnaden för detta. Vi har valt att utgå från att man är minst 10 personer som när vi satt priser på våra arrangemang, men så klart kan man vara färre, och ibland kan vi få ner kostnaden/priset också för mindre grupper, tex genom att lägga arrangemanget i anslutning till, före eller efter annan grupps besök hos oss.Fråga, det kostar inget.

Kan jag söka jobb hos er? Vi blir bara glada av att få spontanansökningar, så absolut! Skicka ett mail personal@aventyr.se eller ring!

 

Om oss

Rurik Carsén driver RA Äventyr & Utveckling sedan vi startade mobila aktivitetslösningar i Skåne 1998, Sedan början på 2000-talet började vi arbeta nästan uteslutande i Häckeberga där vi arrangerade våra första arrangemang för VOLVO och skapade Vildmarkslägret på en avskild halvö i Häckebrgasjön. Just nu är vi tre som jobbar heltid med drift och event samt ett tiotal eldsjälar som som tillsammans skapar upplevelser för våra gäster.

Postadress

Föreningsg 77a, 21214 Malmö.

 

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba med människor och i ett härligt team där fart och fläkt är en del av vardagen. Tveka inte på att skicka ditt cv och ett personligt brev till oss på personal@aventyr.se

 

Translate »