Vi tar hand om det praktiska och kryddar er vistelse med små detaljer

En nära naturupplevelse.

När ni kommer till oss behöver det inte finnas ett fullspäckat program. Låt naturen göra jobbet. Vi tar hand om det praktiska och kryddar er tillvaro med små detaljer. Spännande eller avkopplande aktiviteter kan finnas där när lusten faller på, som bågskytte i Japansk meditativ anda, skogspromenad med enskild ”stensittning”, kaffepaus eller kall öl i vildmarksbadet. Nybakat tunnbröd eller våfflor direkt från den öppna elden smakar garanterat lite extra gott i naturen.

Vildmarksbad

Längst ut på udden i campen finns en vedeldad badtunna med underbar utsikt över sjön. Här är det skönt att slappna av i det ångande varma vattnet och njuta av utsikten, kanske med en kall dryck i handen. Vi kan ordna axelmassage åt de badande om ytterligare avslappning önskas. De som inte badar kan mysa med en kopp kaffe på varma renfällar framför lägerelden. Den här naturnära upplevelsen är en av våra mest uppskattade aktiviteter.

Max 14 personer
}
0,5 – 2 tim

Vandring

Kanske ni vill komplettera er konferens med friare, eller mer djupgående samtal på stående fot – en sk walk-and-talk? Vi tar er med på guidade turer till fots i de vackra skogarna runt Häckeberga. Ni kan också vandra kortare eller längre sträckor på egen hand: sträckan runt sjön från slottet till lägret går längs en vacker promenadstig som tar er genom bokskogen, över öppna fält och små broar.

Max 2- 80 personer
}
2 – 4 tim

Matlagning

Vill ni äta gott finns alltid olika spännande möjligheter! Vi kan ordna olika alternativ till de naturnära aktiviteterna. Till lunch kanske en mustig chiligryta? Vill ni själva stå för matlagningen kan vi förse er med en välutrustad grillkorg, fylld med kryddstarka korvar och tillbehör. Det är ofta en omtyckt del av ett teambuildingprogram, att grilla och småprata vid lägerelden. Till kvällen kanske ni vill avnjuta en riktigt fin grillbuffé i skenet av elden eller under trädkronorna. Våra grillspett, med tillbehör kommer sallader, såser och röror, bröd och ost, är mycket uppskattade. Självklart kan ni välja andra goda alternativ såsom soppa, pyttipanna – eller ni kanske föredrar att ta med egen medhavd matsäck?

Max 40 personer
}
1,5 – 3 tim

Övernattning

Hos oss sover ni på renfällar i sovsäck, i våra tältkåtor eller under bar himmel i hängmattor. Är ni en mindre grupp (ca 10p) har vi madrasserade sängar, riktiga täcken och ombonade tält. Med våra tältsängar kommen ni upp en bit från marken och även ovana campare sover gott. Vi har egentligen ingen övre gräns för antal övernattande men vi har i dagsläget totalt ca 80 sovplatser när vi reser våra samtliga tält. På morgonen tillreder vi en rejäl skogshuggarfrukost med bl.a. ägg och bacon vid lägerelden, men ni är också välkomna att ta med er egen frukost. Många uppskattar ett morgonbad i den varma badtunnan när Häckebergasjön vaknar till liv med fågelsång över sjön.

Max 40 personer