Företagsevent: När man planerar ett event är det viktigt att tänka på vad syftet är, sedan är det lättare att komma på vad som passar just er grupp. Behövs tid att bara vara tillsammans? skall det vara aktiviteter som gör det lätt att umgås? behöver vi jobba med kommunikation? hur mycket tid finns till förfogande…?

Företagsevent: kickoff – teambuilding

Teambuilding i den storslagna naturen ger er tid att umgås och lära känna varandra på ett lekfullt och avslappnat sätt. Kom till oss, eller så kommer vi till er där ni är, på en anläggning, i en park eller på en arbetsplats.

Vill ni satsa främst på samarbetsfrämjande övningar eller mer fartfyllda, lättsamma aktiviteter? Kanske teambuilding på förmiddagen och mångkamp på eftermiddagen? Vi anpassar övningar och innehåll efter era syften och önskemål. Så klart ordnar vi mat som smakar extra bra i naturen.

När ni besöker campen

Lägret ligger på en liten avskild halvö i Häckebergasjön med storslagna omgivningar. Här finns stora tältkåtor uppställda som ger ett fantastiskt väderskydd och är stora nog för att kännas luftiga även för en större grupp. Här kan man hålla kreativa möten före aktiviteten såväl som att äta em måltid i skenet av öppen eld. 

Vid ankomst samlar vi gruppen med lägerelden som centrum, bjuder på kokkaffe direkt från lägerelden, småkakor eller magiska smörgåsar/bakverk från Vismarlövs ekologiska bagarstuga.

Vi välkomnar er med att berätta om platsen, om oss och vad som kommer att hända. Det här är en viktig stund för oss att känna av gruppen för att kunna ge rätt energi till deltagarna under resten av vistelsen.

STOR LOKAL FÖR MÖTEN

VÄDERSKYDDADE MÖTEN MITT I STORSLAGEN NATUR, MED TILLGÅNG TILL BÅDE BLÄDDERBLOCK OCH BATTERIDRIVEN PROJEKTOR

JÄTTEKANOTER

UNDER JULI-MARS ANVÄNDER VI VÅRA JÄTTEKANOTER FLITIGT, MED PLATS FÖR UPP TILL 14PERSONER I VARJE KANOT. ETT PERFEKT TRANSPORTMEDEL MELLAN SLOTTET OCH CAMPEN

Heldag

En heldag börjar ofta med frukost från bagarstugan, sedan tar ett fösta aktivitetspass vid, ofta teambuilding med lite lugnare tempo, vissa behöver tid för egen genomgång, då är tältkåtan en bra plats för det. Lunch, ofta en mycket välsmakande vegetarisk gryta. Eftermiddagen ägnas åt mångkamp eller uppdraget, och för de modigaste finns tid att pröva jättegungan, en utmaning på 11 meters höjd. Ni är det avslappnat i campen och folk minglar, eller sitter vid lägerelden och pratar innan vi serverar grillbuffén från bagarstugan. lokala råvaror och mängder med kärlek finns i den här maten som inte gjort någon besviken hittills. Vildmarksbadet gör sig verkligen på kvällen och lovordas av våra gäster och badets placering kan inte bli bättre.

Halvdag i campen

Ni kanske redan har planer för större delen av dagen och bara vill ha en kort paus och bensträckare, då fungerar våra aktiviteter bra. tex 1,5 timmes mångkamp, eller lite avslappnat bågskytte på en timme, en jongleringskurs, uppdraget eller andra roliga aktiviteter. Behöver ni lunch så ordnar vi gärna det till er.

 

EN BILD FRÅN AKTIVITETEN UPPDRAGET

EN LÄTTSAM OCH LEKFULL AKTIVITET DÄR DELTAGARNA SJÄLVA BESTÄMMER TEMPO OCH AMBITIONSNIVÅ

Mångkamp 1,5-2 tim.

Efter 25 år i branschen är ändå detta det säkraste kortet, den fungerar alltid. En mycket lättsam mångkamp med indelade lag med spännande grenar som bågskytte, yxkastning och några roliga teambuildingaktiviteter. Detta är en perfekt aktivitet när man vill ha kul, skratta tillsammans och prova nya spännande aktiviteter. Här är det lätt att umgås!! Många tycker det är så väldigt kul att skjuta pilbåge samt kasta yxka, därför lämnar vi alltid lite tid till fria aktiviteter efter kampen.

En rogivande upplevelse

Efter aktiviteterna är det skönt att slappna av i vår vedeldade badtunna med utsikt över sjön. En rogivande upplevelse mitt i den vackra naturen! Här kan de som vill öppna en kall dryck och avnjuta medan dofterna från grillen sprider sig i lägret. Det brukar vara skönt med lite luft i schemat sådana här dagar, då naturen inbjuder gästerna att andas ut, slappna av och njuta.

 

 

Tips på ytterligare aktiviteter

Translate »