Finns det El hos er? -Nej det gör det inte

Har ni Wifi? – Nej, och dessutom är mobilsignaler väldigt varierande och ibland helt frånvarande i och omkring vårt läger. Skönt va!

Har ni rinnande vatten? Nej. Vi tar med oss färskvatten på dunk till matlagning, kaffe och handtvätt. Om man vill tvätta kroppen gör man det bäst i sjön eller i vår portabla campingdusch.

Har ni toalett? Nja.. vi har en Mulltoa, eller rättare sagt ett toatält med en separett, med världens finaste utsikt. Det ser ut som en vanlig mulltoa med toalettsits. En separett, separerar kiss och bajs., kisset transporterar vi till ett avlopp och tömmer, det andra får torka och sedan förbränner vi det i en speciell latrinkamin. Vi har valt att ha denna lösning eftersom den luktar minst och påverkar naturen minst av de lösningar vi testat.

covid -19. Vi erbjuder en mängd aktiviteter i den fria luften som inte kräver fysisk kontakt. I lägret har vi handtvätt med tvål och handsprit. Om ni som bjuden gäst har symptom på sjukdom relaterat till covid-19 så ber vi er att stanna hemma, trots att vi vet att det är tråkigt att stå över en rolig vistelse hos oss.

Kan jag söka jobb hos er? Vi blir bara glada av att få spontanansökningar, så absolut!

Translate »