Perfekt för naturnära upplevelser, grupputveckling, äventyrliga utmaningar & kreativ avkoppling samt mat och logi.

Teambuilding i den storslagna naturen ger er tid att umgås och lära känna varandra på ett lekfullt och avslappnat sätt. Kom till oss, eller så kommer vi till er där ni är, på en anläggning, i en park eller på en arbetsplats.

Vill ni satsa främst på samarbetsfrämjande övningar eller mer fartfyllda, lättsamma aktiviteter? Kanske teambuilding på förmiddagen och mångkamp på eftermiddagen? Vi anpassar övningar och innehåll efter era syften och önskemål. Så klart ordnar vi mat som smakar extra bra i naturen.

aktiviteter, teambuilding, yxkastning

Aktiviteter, teambuilding, yxkastning.

Mångkamp/5-kamp är en av våra absolut populäraste aktiviteter och ett mycket lättsamt sätt att umgås på. Kompisgäng och familjer väljer ofta denna aktivitetsform.

Vår mångkamp (full fart i 5-7grenar) är en populär aktivitet för många tillfällen! Med aktiviteter som pilbågsskytteyxkastning och roliga team aktiviteter brukar våra lagtävlingar vara populära när man vill ha en god stämning och skapa gemensamma minnen. Vi anpassar aktiviteterna efter era önskemål, gruppens sammansättning och syftet med aktiviteten.

det finns också möjlighet att uppleva naturen från vattnet på en av våra stora kanoter

Teambuilding kickoff Skåne i kanot

Kreativ konference, häckeberga Skåne

 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/veZG1c5uF00?si=8HR5C3JHKmCV8_ld” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>

Translate »