Kickoff med teambuilding i den storslagna naturen ger er tid att umgås och lära känna varandra på ett lekfullt och avslappnat sätt.

Teambuilding i den storslagna naturen ger er tid att umgås och lära känna varandra på ett lekfullt och avslappnat sätt. Kom till oss, eller så kommer vi till er där ni är, på en anläggning, i en park eller på en arbetsplats.

Vill ni satsa främst på samarbetsfrämjande övningar eller mer fartfyllda, lättsamma aktiviteter? Kanske teambuilding på förmiddagen och mångkamp på eftermiddagen? Vi anpassar övningar och innehåll efter era syften och önskemål. Så klart ordnar vi mat som smakar extra bra i naturen.

Teambuilding kickoff Skåne

Kickoff med teambuilding

 

Här finns allt i ett: actionfyllda aktiviteter, möjlighet att äta eller grilla på plats, skön avkoppling i badtunnan – och möjlighet att övernatta. Ni behöver inte åka runt, utan kan stanna på en fin och mysig plats och ägna er åt att ha kul tillsammans.

Vill ni äta gott kan vi fixa alltifrån en välutrustad korg med kryddstarka korvar åt er att grilla själva, till en fin grillbuffé med flera sallader och goda såser att välja på. Vi erbjuder också en rejäl frukost i skogshuggarstil på morgonen om ni väljer att övernatta.

Vi erbjuder olika typer av  aktiviteter som tex. teamaktiviteter under 1-1,5 tim, eller kanske testa Jonglering mångkamp komponeras efter önskemål. Bågskytte har uppskattats som en mingelaktivitet inför middagar, eller som aktiv avkoppling på japanskt vis under intensiva konferenser. Under den kalla delen av året kan isskulptering vara en kreativ och rolig aktivitet.

Translate »