Glamping i Skåne

Glamping i Skåne – perfekt hemmester. Välkommen till en magisk övernattning hos oss på Camp Häckeberga mellan Malmö & Lund i Skåne.

För dig som vill njuta campingliv med enkelheten och att vi kan ordna allt praktiskt åt er. För dig som vill njuta av lägereldens sprakande långt in på natten, somna till grodornas kväkande och vakna upp till fågelsång, kanske också ett morgondopp. Den uppvärmda badtunnan håller sig varm hela natten och är ljuvligt skön att doppa sig i ännu på morgonen.

Glamping i Skåne

Glamping i Skåne

Vi ställer iordning lägret åt er, med renfällar på bänkarna, lyktor på borden i kåtan och ved så det räcker för natten. Ni avgör själva hur mycket ni vill att vi ordnar till er. Vi har  tjocka luftmadrasser, tältsängar, madrasserade sängar, hängmatta med myggnät att sova på. Ni får tillgång till lägret helt för er själva under kvällen och natten.

Vi erbjuder flera fina matalternativ, Våra mest populära alternativ är en riktigt fin grillbuffé eller en mustig gryta som serveras med stenugnsbakat surdegsbröd. Middagen avnjuts i skenet av elden i tältkåtan eller direkt under trädkronorna. Våra grillspett, med tillbehör kommer sallader, såser och röror, bröd och ost, är mycket uppskattade. Självklart kan ni kombinera Glamping med någon av våra Aktiviteter som tex. mountainbike, bågskytte, jonglering eller någon annan aktivitet. Kanske vill ni också få en fin middag framdukad och en rustik skogshuggarfrukost serverad?

 

Välkommen till Glamping i Skåne hoss oss på Camp Häckeberga mellan Malmö & Lund

Translate »