Här mellan Malmö & Lund i det fantastiska Häckeberga naturvårdsområde finns Camp Häckeberga. Vi erbjuder många olika aktiviteter som både är roliga och samarbetskrävande för den som vill förbättra sin gruppdynamik.

Allt från stillsam vandring, paddling eller matlagning, till lite mer äventyrligt eller fysiskt krävande som tex yxkastning eller mountainbiking.

Höghöjdsutmaningar

En spännande upplevelse är våra höghöjdsutmaningar! Aktiviteter på hög höjd kan utgöra en häftig utmaning och minne för livet. Den hisnande jättegungan, med utsläpp från 11 meters höjd, rekommenderas för endorfinkickar och jubelvrål! Den passar fint som finalaktivitet i en mångkamp.

höghöjdsutmaningar

Aktiviteter på hög höjd kan utgöra en häftig utmaning och minne för livet.

För ett team inriktat på personlig utveckling är Jakobs stege en extra tuff uppgift: en jättestege med manshöga avstånd mellan pinnarna. Här måste man hjälpas åt för att komma upp! Alla i gruppen deltar med säkring, råd och hejarop. Även om inte alla vill klättra finns det mycket att vara delaktig kring.

För den som söker fler endorfinkickar och vill ägna mer tid uppe bland trädkronorna finns även möjlighet att prova andra nervkittlande övningar på hög höjd som tex. Rep- och backklättring.
Höghöjdsutmaningarna kräver lite mer tid att genomföra, så planera extra tid om ni vill ha med dessa i programmet

Translate »