Häckeberga Äventyrcamp är perfekt plats för en möhippa med umgänge och roliga aktiviteter i otroligt vacker miljö.

härlig middag under trädkronorna. möhippa

möhippa middag i naturen

Äventyrslägret Camp Häckeberga ligger på en egen holme i Häckebergasjön ca 30 minuter med bil från Malmö och Lund. Här kan vi ordna en rolig mångkamp där ni tävlar i roliga aktiviteter som bågskytte, yxkastning och roliga teamaktiviteter. En möhippa hos börjar ofta med en stund runt lägerelden, med pickninck som ni själva tar med. Vi kan också ordna flera sorters mat, så att ni kan koncentrera er på att ha kul. Många möhippor väljer att göra flera aktiviteter hos oss eftersom det ofta tar mycket tid av dagen att köra runt till olika platser. speciellt populärt är paintball, mångkamp, Jättekanot, mountainbike, äventyrsrace och vårt vilddmarksbad, en vedeldad badtunna med plats för upp till 14 pers placerad på bästa platsen vid sjön. En hissnande upplevelse är vår jättegunga, eller kingswing som den också kallas, men fritt fall från 12 meters höjd.

Vildmarksbadet i camp Häckeberga, vedeldad badtunna för upp till 14 pers

Vildmarksbadet i Camp Häckeberga, vedeldad badtunna för upp till 14 pers. möhippa, svensexa företagsevent

Ni kan lätt spendera en dag hos oss fylld med skratt, umgänge, roliga aktiviteter och avkopplande bad, långt in på kvällen. Våra mest äventyrliga Möhippor ser värdet i att stanna även över natten i våra stora tält. Ni sover i sovsäck, på våra madrasserade sängar eller äventyrligt i hängmattor.

Vill ni sova lyxigt så ligger Häckeberga Slott på gångavstånd från campen. Häckebrga Slott drivs av det spännande paret The Norrmans som har satt sin prägel på slottet så att det inte liknar någon annan plats. förbered er på ett sinnligt fyverkeri när ni kommer innanför dörrarna.

Tid att umgås under en möhippa, naturnära med roliga aktiviteter

möhippa med middag under trädkronorna.

På morgonen serverar vi en fantastisk skogshuggarfrukost från Vismarlövs bagarstuga.

Glamping Tentipi stratus 72, övernattning

Tentipi stratus 72, glamping

 

Translate »