Svar på frågor som vi får:

  • Finns det El hos er? Nej, och dessutom är mobilsignaler ofta väldigt dålig
  • Har ni rinnande vatten? Nej. Vi tar med oss färskvatten på dunk till matlagning, kaffe och handtvätt.
  • Har ni toalett? Nja.. vi har en Mulltoa, eller rättare sagt ett toatält med en separett, med världens finaste utsikt.
  • Hur många måste man vara för att komma till er? Vi har ingen undre begränsning i antal deltagare, men eftersom det är mycket arbete med att förbereda arrangemangen krävs det ofta att man är fler som delar kostnaden för detta.
  • covid -19. Vi erbjuder en mängd aktiviteter i den fria luften som inte kräver fysisk kontakt. I lägret har vi handtvätt med tvål och handsprit. Om ni som bjuden gäst har symptom på sjukdom relaterat till covid-19 så ber vi er att stanna hemma,
  • Kan jag söka jobb hos er? Vi blir bara glada av att få spontanansökningar, så absolut! Skicka ett mail eller ring!