Om oss

Rurik Carsén driver RA Äventyr & Utveckling sedan vi startade mobila aktivitetslösningar i Skåne 1998, Sedan början på 2000talet började vi arbeta mer i Häckeberga där vi arrangerade våra första arrangemang för VOLVO och skapade Äventyrscampen på en avskild halvö i Häckebrgasjön. Just nu är vi ett tiotal eldsjälar som tillsammans skapar upplevelser för våra gäster.

Postadress

Föreningsg 77a, 21214 Malmö.

 

Vanliga frågor

Finns det El hos er? -Nej det gör det inte

Har ni Wifi? – Nej, och dessutom är mobilsignaler väldigt varierande och ibland helt frånvarande i och omkring vårt läger. Skönt va!

Har ni rinnande vatten? Nej. Vi tar med oss färskvatten på dunk till matlagning, kaffe och handtvätt. Om man vill tvätta kroppen gör man det bäst i sjön eller i vår portabla campingdusch.

Har ni toalett? Nja.. vi har en Mulltoa, eller rättare sagt ett toatält med en separett, med världens finaste utsikt. Det ser ut som en vanlig mulltoa med toalettsits. En separett, separerar kiss och bajs., kisset transporterar vi till ett avlopp och tömmer, det andra får torka och sedan förbränner vi det i en speciell latrinkamin. Vi har valt att ha denna lösning eftersom den luktar minst och påverkar naturen minst av de lösningar vi testat.

Hur många måste man vara för att komma till er? Vi har ingen undre begränsning i antal deltagare, men eftersom det är mycket arbete med att förbereda arrangemangen krävs det ofta att man är fler som delar kostnaden för detta. Vi har valt att utgå från att man är minst 10 personer som när vi satt priser på våra arrangemang, men så klart kan man vara färre, och ibland kan vi få ner kostnaden/priset också för mindre grupper, tex genom att lägga arrangemanget i anslutning till, före eller efter annan grupps besök hos oss.Fråga, det kostar inget.

covid -19. Vi erbjuder en mängd aktiviteter i den fria luften som inte kräver fysisk kontakt. I lägret har vi handtvätt med tvål och handsprit. Om ni som bjuden gäst har symptom på sjukdom relaterat till covid-19 så ber vi er att stanna hemma, trots att vi vet att det är tråkigt att stå över en rolig vistelse hos oss.

Kan jag söka jobb hos er? Vi blir bara glada av att få spontanansökningar, så absolut! Skicka ett mail eller ring!

Hitta hit